Tag - Sistemi nervor

Shnetë

Pasojat që i shkakton anemia

Anemia shkakton një ulje të numrit të qelizave të shëndetshme të kuqe në gjak për shkak të sasive të pamjaftueshme të folateve, vitaminës B-12 dhe vitaminës C...