Tag - Rastet Aktive

Lajme

460 raste aktive me Covid-19

Aktualisht në Kosovë janë 460 raste aktive me COVID-19. Ndërkaq, 99 raste aktive janë vetëm në Komunën e Prishtinës. Ndërkohë që të dielën, Instituti Kombëtar...

Lajme

​441 raste aktive me COVID-19

Në Kosovë janë 441 raste aktive me COVID-19. Numri më i madh i rasteve aktive është në Komunën e Prishtinës, me mbi 100 raste, në Ferizaj dhe Prizren nga mbi...

Lajme

439 raste aktive me Covid-19

Aktualisht në Kosovë janë 439 raste aktive me COVID-19. Komuna e Prishtinës renditet e para për numrin me të madh të rasteve aktive me koronavirus. Në...

Lajme

438 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK)  njofton se në Kosovë janë 438 raste aktive me koronavirus. Më së shumti raste aktive janë në...

Lajme

510 raste aktive me COVID-19

Aktualisht në Kosovë janë 510 raste aktive me koronavirus. Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) në raportin e fundit bëri të ditur se...

Lajme

562 raste aktive me COVID-19

Në Kosovë aktualisht janë 562 raste aktive me koronavirus. Ministria e Shëndetësisë, duke u bazuar në të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike...

Lajme

​924 raste aktive me COVID-19

Aktualisht në Kosovë janë 924 raste aktive me koronavirus. Në të dhënat e fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) bëhet e...