Tag - Mjeket

Lajme

Gjenerata mjekësh në ikje

Kushtet jo të mira në punë, paga e ulët dhe synimi për një jetë më të mirë, janë vetëm disa nga arsyet që po e shtyjnë Alban Blakajn të largohet nga Kosova...