Tag - Depresioni

Psikologji

Depresioni pas lindjes

Shumë gra kalojnë një periudhë paqartësie emocionale për shkak të ndryshimit të hormoneve, por depresioni postpartal është një gjendje shumë serioze dhe zgjatë...