Lajme

SHSKUK: 71 pacientë në trajtim nga COVID-19

Bazuar në raportet e dërguara nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në 24-orët e fundit, në trajtim janë 71 pacientë nga COVID-19, prej tyre 32 me oksigjeno-terapi dhe 4 në mjekim intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 9 pacientë, Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë, post-COVID, Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë, Spitali i Prizrenit, 3pacientë, Spitali i Gjakovës, 6 pacientë, Spitali i Gjilanit, 7 pacientë, Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë dhe Spitali i Ferizajt, 9 pacientë.