Lifestyle

Një rrobë që do të plotësojë çdo veshje vjeshte: Ja si mund të veshni një ponço këtë sezon!

Kjo pjesë veshjeje estetike dhe praktike i ka rrënjët në veshjet tradicionale

Ponço ishte veshur nga anëtarët e popullatës amerikane autoktone, që në spanjisht do të thotë një batanije ose material leshi, qëllimi i së cilës është të ngrohë atë që e ka veshur dhe ta mbrojë nga moti i keq, transmeton Telegrafi.

Asnjë vjeshtë nuk mund të kalojë pa këtë rrobë, dhe do t’u përshtatet në mënyrë të përkryer të gjithëve që vlerësojnë rehatinë dhe u pëlqen të ngrohen kur ditët bëhen më të ftohta.

Në trend do të jenë njëngjyrëshe, si dhe ato me modele interesante, kurse ne gjetëm disa ide se si mund ta vishni këtë rrobë si një pjesë e modës së vërtetë.

Hidhini një sy galerisë dhe me siguri do të gjeni një dozë frymëzimi.