Mjekësi Alternative

Kura natyrale që largon mykun e gojës dhe vret të gjitha bakteret

Së fundmi kërkime të shumta dolën në përfundime se pastat e dhëmbëve përmbajnë substanca që nuk janë të mira për shëndetin.

Nëse po kërkoni për një mënyrë efektive dhe të sigurt ka një solucion që do përmirësojë higjenën tuaj orale dhe do pastrojë të gjitha bakteret:

Ajo që ju duhet është vaji i kokosit.

Vendosni pak tek pasta juaj e dhëmbëve dhe lajini dhëmbët ashtu siç e bëni zakonisht.
Vaji i kokosit duhet të jetë 100 % natyral dhe jo i përpunuar.
Përdorimi i shpeshtë i kësaj metode do transformojë higjenën tuaj orale, do largojë pllakëzat e gojës dhe do ju mbrojë nga sëmundje të rrezikshme si kandida, e cila më pas shkakton kancer./Sot.al