Lifestyle

Këto do të jenë ngjyrat e flokëve më në modë për sezonën pranverë/verë

Këto janë ngjyrat on top këtë vit.

Ky dimër na solli trendet e flokëve me tonalitete të ndryshme të biondes, dhe kombinimeve të shumta që lejon kjo ngjyrë.

Duket se duke marr shkas nga kjo ngjyrë pranvera dhe vera do të lejojnë parukierët që të luajnë me flokët kafe.

Ngjyra çokollatë, lajthi  apo edhe pak refleks portokalli këto janë tonalitetet që do të shihni më së shumti:

2021 do të jetë viti i balayage në të gjitha format e saj, nga shatushet më të gjalla deri tek bjondet më klasike, dhe nuk do të mungojnë variacionet me ngjyra të tjera të guximshme.

Flokët kafe midis çokollatës dhe lajthisë janë pozicionuar pikërisht këtu, duke evokuar hije të thella kafe të kombinuara me fije delikate të lajthisë dhe tonit të karamelit./Lajmi Net.