Lajme

Finlanda, Suedia dhe Danimarka ndalojnë vaksinën Moderna për burrat nën 30 vjeç

Zyrtarët nga tre vende skandinave-Finlanda, Suedia dhe Danimarka, kanë njoftuar se nuk do të përdorin vaksinën Moderna kundër COVID-19 tek burrat nën 30 vjeç.

Ata e bazuan vendimin e tyre në një rrezik shumë të vogël të rritur të efekteve anësore kardiovaskulare, shkruan Medical News Today përcjell Gazeta Shneta.