Kuriozitete

E moshuara që mban evidencë për secilin ilaç që e merr, e ndërron mjekun nëse ia ndryshon listën

Të moshuarit zakonisht përballen me një listë të madhe të medikamenteve për shkak të sëmundjeve të ndryshme që ata kanë.

Një paciente 65-vjeçare nga Turqia mban evidencë për secilin ilaç që ajo merr për trajtim të sëmundjeve.

65-vjeçarja, ilaçet që i përdorë i ka të klasifikuara në një listë me emra të medikamenteve dhe pilulat që i konsumon.

Ajo thotë se nëse mjeku i familjes përpiqet të ia ulë listën e ilaçeve ajo ndryshon mjekun./Sinjali/

Plot Shnetë

Plot Shnetë

Komento

Kliko këtu për të komentuar