Lajme Shnetë

A mund të ushqehet foshnja me gji, nëse nëna është e infektuar me COVID-19?

Nese nënat e infektuara me COVID-19, dëshirojnë të ushqejnë foshnjet e tyre me gji ato duhet të: 

Praktikojnë higjienen respiratore dhe të vendosin maskë. 

Lajnë duart para dhe pasi ta prekin foshnjën. 

Vazhdimisht të lajnë dhe dezinfektojnë siperfaqet./sh.o/