Lajme

71 pacientë në trajtim mjekësor nga COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, bazuar në raportet e datës 18 tetor 2021, si pasojë e COVID-19, të shtirë për tretman mjekësor janë 71 pacientë, prej tyre 34 me oksigjeno-terapi dhe 4 në mjekim intnesiv mjekësor, në gjendje të rënduar shëndetësore.
Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive,10 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post-covid-19
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë
Spitali i Prizrenit, 2 pacientë
Spitali i Gjakovës, 7 pacientë
Spitali i Gjilanit, 7 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë
Spitali i Ferizajt, 10 pacientë