Lajme

460 raste aktive me Covid-19

Aktualisht në Kosovë janë 460 raste aktive me COVID-19. Ndërkaq, 99 raste aktive janë vetëm në Komunën e Prishtinës.

Ndërkohë që të dielën, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) ka njoftuar se nga 2. 174 testime, 19 qytetarë kanë rezultuar pozitivë me koronavirus.

Shtatë raste pozitive janë shënuar në Komunën e Prishtinës, 6 në Kamenicë, 2 në Gjilan, dy në Gjilan, një në Ferizaj dhe një rast në Kllokot.