Argëtim Kuriozitete

10 vjet pas përfundimit të “Familjes Moderne”, kështu duken sot aktorët

“Familja Moderne”, ka qenë seriali i preferuar i kosovarëve për vite me radhë. Çdo të diele, aktorët e këtij seriali i kanë bërë të qeshin shikuesit me diskutimet dhe veprimet që kanë bërë.

Pjesë e këtij seriali kanë qenë: e ndjera Leze Qena, Dibran Tahiri, Myrvete Kurtishi, Luan Jaha, Xhejlane Godanci, Armond Morina, Nëntor Fetiu, Yllka Gashi, Vlora Merovci, Ilir Prapashtica, Kushtrim Hoxha, Ernest Malazogu, Gresa Pallaska, i ndjeri Ahmet Spahiu, Blerta Syla, Lulzim Guhelli, Fatos Berisha dhe Lekë Berisha.

Shumica prej tyre, shoqërinë nga seriali e vazhdojnë edhe sot e kësaj dite.

Madje, vitin e kaluar ishin mbledhur dhe kishin darkuar bashkë, derisa kishin ndarë edhe një fotografi nga ky takim.

 

 

Por, si duken sot aktorët e këtij seriali dhe a kanë ndryshuar shumë në pamje?

Më poshtë gjeni fotografi të tyre. /Express