Lajme

​SHSKUK: 90 pacientë po trajtohen për COVID-19

Në klinikat COVID-19, në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, po trajtohen 90 pacientë.

Prej tyre, 41 me oksigjeno-terapi dhe 3 në mjekimin intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 26 pacientë,

Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë post-covid-19,

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë, Spitali i Prizrenit,

5 pacientë, Spitali i Gjakovës,

7 pacientë, Spitali i Gjilanit,

7 pacientë, Spitali i Mitrovicës,

6 pacientë dhe Spitali i Ferizajt, 8 pacientë.